Skip to content

Prosjekter

Klubben har flere egne prosjekter som faller under Action Now-paraplyen. Dette er prosjekter vi utfører med partnere, og som gjør godt for samfunnet rundt oss.

I 2020 var vårt første Action Now-prosjekt Molobyen Action Now-cup, som ikke ble avholdt grunnet covid-19. Det ble dog satt opp aktivitetstilbud for barn i aldersgruppen 13-16 ved navn Molobyen Action Now Sommerfotball.

Kommunikasjonskampanjen Gjør ditt, bidra litt ble et annet prosjekt for klubben. Her brukes spillere til å oppfordre til daglige handlinger for et mer bærekraftig samfunn.

I januar 2021 inngikk FK Bodø/Glimt et samarbeid med det Sør-Afrikanske fotballakademiet Ubuntu. Gjennom dette samarbeidet håper vi å kunne hjelpe Ubuntu med å utvikle gode fotballspillere, men ikke minst fremtidige ledere og forbilder.

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.