Skip to content

Plukk søppel – vinn drakt

Publisert 4. mai 2022

Vi vet at trening gir helsegevinst, men visste du at trening + søppelplukking kan gi draktgevinst?

Onsdag 11. mai inviterer Glimt og våre bærekraftsambassadørene våre til den store «ploggedagen». «Ploggedag»? Nå har det rabla helt her, tenker du?

Nei, nei. Sjekke herre her du nu!  

Plogging er enkelt sagt å plukke søppel mens man mosjonerer eller jogger. I fjor var det BDO Bodø som stilte opp med flest ploggere, og AQS gjorde en formidabel innsats i Flatanger i Trøndelag.

Markus Fodstad (t.v.) sammen med Tom Steffensen i Bodø/Glimt på ploggedagen i 2021. Som du ser passer aktiviteten også utmerket for de minste.
Markus Fodstad (t.v.) sammen med Tom Steffensen i Bodø/Glimt på ploggedagen i 2021. Som du ser passer aktiviteten også utmerket for de minste.

– Enkelt sagt inviterer vi alle våre supportere og partnere til å bli med å rydde gater og grøfter i sitt nærmiljø, nå som snøen har sluppet taket og vinterens synder har kommet frem, sier Markus Fodstad i markedsavdelingen til Glimt. 

Bor du ved eller i nærheten av Aspmyra oppfordrer Glimt til å møte opp ved inngangen til administrasjonen, med felles oppstart klokken 17:30. Glimt vil sammen med Iris Salten ha avfallsmottak og sorteringsstasjon sånn at avfallet blir riktig sortert når man kommer tilbake til Aspmyra. Denne er åpen til 19:00. 

Det blir ikke anledning til å levere avfall hjemmefra. Husk også på at man finner mye rart når man er ute på ploggetur, så ta med egne hansker og bærepose. 

– Vi håper mange blir med på denne dugnaden, og gjør en jobb i sitt nærmiljø. Alle som deltar på ploggedagen og dokumenterer det i form av bilder som de tagger oss i, enten på Facebook eller Instagram, er med i trekningen av en signert Glimt-drakt og et signert lagbilde fra 2021-sesongen, sier Fodstad.

Vi er spente på hvilken bedrift som stiller med flest deltakere i år? I fjor var det BDO som stilte med flest, hvem har sterkest oppmøte i 2022? 

plogging.jpeg
BDO stilte mannsterke opp på ploggedagen i 2021