Skip to content

Nye internasjonale partnere

Publisert 4. oktober 2019

Silent Partners og Energy Everywhere er nye bærekraftsambassadører


– Disse nye avtalene kommer som direkte følge av vårt fokus på bærekraft, altså Action Now-programmet, og partnerskapene vil helt klart styrke arbeidet videre. Begge partnerne vil være aktive i klubbens arbeid mot å bygge en mer bærekraftig fremtid, forteller daglig leder i FK Bodø/Glimt Frode Thomassen.

Fokus gjennom året

Gjennom hele 2019 har Bodø/Glimt fokusert på bærekraft.

– Det mest synlige av mange grep er at vi spiller med GI ALT for ei bærekraftig fremtid på ryggen vår, forklarer leder marked og kommunikasjon Jannike Ramsvik.

På de grønne bærekraftsdraktene er det norske slagordet byttet ut med det engelske «Action Now».

– Dette gjorde vi nettopp for å få budskapet ut over egne landegrenser. Amerikanerne forstår, og kan stille seg bak Action Now sammen med oss, sier hun videre.

De nye partnerne

Begge de nye partnerne går inn som såkalte bærekraftsambassadører. Det vil si at de tar plass sammen med Iris og Nordic Smart House som «eiere» av Action Now-satsingen sammen med Bodø/Glimt. Både Silent Partner International, inc. og Energy Everywhere er knyttet til General Electric, GE, et ledende globalt konsern. De jobber med ny, grønn økonomi innenfor bl.a nye energiløsninger og datasenter. Begge er med på partnersiden for både i 2019 og 2020.

Silent Partner Internationan, Inc, powered by GE er hovedselskapet I det globale The Silent Partner Group of Companies™ (SPGC™) med kontorer i Florida, California, Bulgaria, Hellas, Sveits, Norge og snart også Taiwan.
Gjennom Cleanewable Hybrid™ Program jobber Silent Partner med å skape karbonnøytrale eller til og med karbonnegative grønne energiløsninger. 

Energy Everywhere, med lokasjoner i USA, Europa og India jobber med våre felles globale utfordringer knyttet til rimelig og en energi til alle.

– Det er nå vi må handle, sier adm.direktør i Energy Everywhere, Dr. Pauls Meissner. – Vi er veldige glade for samarbeidet med Bodø/Glimt, Silent Partner og General Electrics, og ser at dette kan bidra til å skape internasjonal oppmerksomhet til behovet for ren energi som en nøkkelrolle for ei bærekraftig fremtid, avslutter han.

Bodø/Glimt sitt Action Now-program kan du lese om her.

– Vi er ekstremt glade og stolte over å ha fått Silent Partner og Energy Everywhere som partnere. Klubben har jobbet over lang tid for å etablere et samarbeid med internasjonale partnere, og det er fantastisk at vi kunne lykkes med dette arbeidet. Dette vil gi makt og muligheter for fremtiden, avslutter Frode Thomassen.