Skip to content

Fortsetter samarbeidet med Sparebank1 Nord-Norge

Publisert 18. februar 2021


Bodø/Glimt og Sparebank1 Nord-Norge fortsetter generalpartnersamarbeidet i tre nye år. I tillegg kommer de også inn som bærekraftsambassadør!

For ti år siden, da Bodø/Glimt slet økonomisk i daværende Adecooligaen kom Sparebank1 Nord-Norge for første gang inn som generalpartner for Bodø/Glimt og har utvilsomt bidratt til den enorme utviklingen klubben har vært gjennom.

Nå er FK Bodø/Glimt overveldet over å kunne informere om at samarbeidet fortsetter og at klubben ser frem mot å ta enda flere steg sammen med Sparebank1 Nord-Norge i de neste tre årene. 

_MG_0838
Frode Thomassen, daglig leder i Bodø/Glimt viser stolt frem glimtdrakten med SNNs logo

–  I dag er vi veldig glade for å kunne forlenge avtalen med Sparebank1 Nord-Norge som vår generalpartner og ser frem mot et spennende samarbeid, sier Tom Steffensen, leder salg og marked i Bodø/Glimt, som understreker at det er en god avtale som nå ligger mellom klubben og banken. 

Vært med på en utrolig reise

Sparebank 1 Nord-Norge har som nevnt allerede vært partner i klubben i mange år og nettopp det er ekstra gledelig for Bodø/Glimt. 

– Bodø/Glimt har tatt enorme steg siden 2011, og vi er faktisk et helt annet sted enn vi var for bare tre år siden, da den forrige avtalen ble signert. De har vært med oss på denne utrolige reisen, og vi er veldig glade for at vi skal fortsette reisen sammen, sier han.

Trude Glad i Sparebank 1 Nord-Norge er kjempefornøyd med at avtalen er i boks. 

– I likhet med Glimt er vi veldig glad for at vi har kommet til enighet om å forlenge samarbeidet som vi har hatt i mange år. For oss handler det om «Førr Nord-Norge» og det er jo Bodø/Glimt også, sier Trude Glad i Sparebank1 Nord-Norge. 

Med for en lysere fremtid

I tillegg til å fortsette som klubbens generalpartner tar også Sparebank1 Nord-Norge en viktig posisjon i klubbens bærekraftsnettverk, når SNN nå blir bærekraftambassadør.  

– En ting som har vært viktig for oss i samtalene med Sparebank1 Nord-Norge er at også generalpartner er med på vårt engasjement for en bærekraftig utvikling gjennom vårt Action Now-program. 

En bærekraftig fremtid er også et viktig tema for Glimts «nye» generalpartner. 

– Vi som konsern har et sterkt fokus på bærekraft. Det er naturlig for oss som generalpartner å være med på klubbens bærekraftsarbeid, sier Glad. 

_MG_0840
Trude Glad (SNN) og Inge Henning Andersen (Bodø/Glimt)

Til Europa med Nord-Norge på drakten

Denne sesongen skal Bodø/Glimt for første gang i klubbens historie ut i kvalifisering til Champions League. I bagasjen reiser klubben med sin helgule drakt, med nordnorske selskaper i ryggen. 

– I tilegg til Sparebank1 Nord-Norge på brystet har vi faktisk bare nordnorske logoer på drakten. Det er veldig fint at det er nordnorske aktører som frontes sammen med oss ute i Europa. Det er vi utrolig stolte av, sier Steffensen.

Men det er ikke bare A-lagets reiser i Europa som omfattes av avtalen. Sparebank1 Nord-Norge er også en viktig bidragsyter for klubbens bredde. Både Barne- og ungdomsavdelingen og Glimt-akademiet er viktige for både klubb og parnter. 

– Vi har et samarbeid med Glimt som omfatter både topp og bredd. Raus på å dele sin kompentanse i hele landsdelen gjennom SNN-akademiet. Vi er også tilstede i hele landsdelen, så for oss er det viktig å skape attraktive lokalsamfunn. Det kan vi gjøre sammen med Bodø/Glimt, sier Glad. 

Vi gleder oss til flere år med Sparebank1 Nord-Norge på brystet.  Styret i Bodø/Glimt berømmer og takker banken for at avtalen nå er signert.