Skip to content

Action Now nominert til europeisk pris

Publisert 17. februar 2022

Bærekraftsarbeidet til FK Bodø/Glimt legges merke til også i utlandet.

I 2021 vant Action Now, FK Bodø/Glimts bærekraftsprogram, prisen for «Årets sponsorat». Nå er programmet nominert til den europeiske prisen gitt av European Sponsorship Association – «ESA Best of Europe». 

– Dette gjør oss veldig stolte, forteller daglig leder i klubben, Frode Thomassen. 

Action Now er en møteplass og kommunikasjonsplattform for fremtidens bærekraftige løsninger. Klubben startet sitt Action Now arbeid i 2019. Siden da har vi, sammen med gode bærekraftsambassadører og hovedpartnere, klart å motivere, engasjere og gjøre endringer som har en positiv effekt på verden vi bor i. 

Se igjen fjorårets film om tredjedrakten.

Markus Fodstad, Benedicte Halvorsen, Frode Thomassen og Tom Steffensen da Action Now vant "Årets sponsorat" i 2021.
F.v. Markus Fodstad, Benedicte Halvorsen, Frode Thomassen og Tom Steffensen da Action Now vant «Årets Sponsorat» i 2021.

Det er stor interesse nasjonalt og internasjonalt for det klubben har skapt i Bodø gjennom Action Now. Glimt vil bruke idretten til å skape en grasrotbevegelse; en bevegelse klubben håper skal engasjere andre. 

– Action Now er i konstant utvikling. Det er et spennende arbeid som aldri blir ferdigutviklet. Sammen med bærekraftsambassadørene og hovedpartnerne våre har vi bygget opp Action Now til det det er i dag. Hvordan det ser ut i morgen? Det blir interessant å følge med på, avslutter Thomassen. 

Glimt er nominert sammen med seks andre land. Prisutdelingen vil skje i London den 10. mars 2022.