Skip to content

Rapida

Foto: Lise Fagerbakk, innholdsprodusent Avisa Nordland

SLIK ENDRER DU LIVET DITT TIL DET BEDRE

Ønsker du å komme i form og få bedre helse? Nøkkelen er trening og aktivitet over tid. Rapida vet hvordan du bør gå fram.

Denne saken er produsert av markedsavdelingen i Avisa Nordland, Bodø/Glimts partner.

Finn fram joggeskoene, ta på deg noe behagelig – og kom til ett av våre fem treningssentre i Bodø. Vi hjelper deg med å finne riktig treningsform. Målet er bedre helse. Gevinsten er også bedre livskvalitet.

– Konseptet vårt er å få folk til å trene ut fra et helseaspekt. Det er bra for helsen å trene, men ikke bare for en kort stund. Det tar tid å skape en forandring som sikrer deg god helse gjennom hele livet, sier daglig leder Martin Rindahl.

Usikker på hvor og hvordan du bør starte? Ta kontakt og vi hjelper deg. Vi har også personlige trenere med høy kompetanse som kan gi deg hjelp og råd.

Rapida trener8
Foto: Lise Fagerbakk, innholdsprodusent Avisa Nordland

Du kan velge mellom å trene til høy eller rolig musikk, med vekter, apparat – eller i sal. På alle våre treningssentre kan du trene kondisjon og styrke. I tillegg har hvert senter sine egne spesialiteter – noe som gjør at du kan sy sammen et opplegg helt tilpasset deg; dine ønsker og behov.

– Vi har kunder fra 13 til 90 år. Også spillerne på Bodø/Glimt trener hos oss, sier Rindahl.

Bedre helse

Kommende lørdag spiller formsterke Bodø/Glimt mot Start hjemme på Aspmyra stadion i Bodø. 

Rapida er lørdagens kamppartner i forbindelse med Bodø/Glimts bærekraftprosjekt Gi alt for en bærekraftig fremtid

Vi har valgt FNs bærekraftmål nummer 3; God helse og livskvalitet.

– Gevinsten av å trene er god helse. Mange ønsker å vente til bare kneet eller ryggen blir bedre. Dette er feil. Det er da du skal begynne. Vi har kompetente trenere, naprapat og fysioterapeuter som hjelper deg å trene riktig slik at du blir bedre i kneet eller ryggen. Det er også viktig å huske at du må trene jevnlig over tid for å bygge gode vaner. Når treningen blir en naturlig del av livet ditt, bedrer helsen seg, sier Rindahl.

Trening
Foto: Lise Fagerbakk, innholdsprodusent Avisa Nordland

Slik du vil ha det

Felles for alle våre treningssentre, er at vi har personlig trenere og muligheten for å trene både styrke og kondisjon. 


AKTIVITET FOR KIDS OG TEENS

 • Rapida Bodø lanserer aktivitetsdager for kids 9-13 år og teens i alderen 13-16.
 • – Vi kommer til å sette opp en egen gruppetimeplan for de to gruppene. Det blir et eget medlemskap for denne aktiviteten, hvor barna må booke time i vår app. De blir møtt av en trener, som tilrettelegger aktivitet/ lek etter alder, forteller daglig leder Martin Rindahl.
 • Aktiviteten legges til Rapida Alsgård og Rapida Meierikvartalet ukedager etter skoletid.
 • – Mange barn ønsker ikke å drive organisert idrett, men vi håper vi med dette kan gi alle barn glede over å være aktive. Barna vil ikke få tilgang til hele senteret, men de vil få tilgang til garderobene før og etter timen, sier Rindahl.
 • Rapida Bodø har testet konseptet tidligere, og ser potensialet for at aktivitetsdager for kids og teens kan komme for å bli.
 • – Vi ser på muligheten for å utvide konseptet til å bli et fast aktivitetsopplegg for barn og unge.

I tillegg er våre fem sentre unike hver for seg:

 1. Rapida Sportssenter er et stort trenings- og aktivitetssenter på Rønvikleira. Senteret er på 2.000 kvadratmeter og ni meter takhøyde. Vi har fotballbaner og  squashaller i tillegg til styrke- og kondisjonstrening. Sportssenteret har adresse Dreyfusshammarn 17 i Rønvik. 
   
 2. Rapida Performance er et lite senter i Nordstrandveien i Rønvik, med fokus på styrke og kondisjon. Senteret har mye utstyr rettet mot styrketrening og styrkeløft.  
   
 3. Rapida Meierikvartalet ligger i Bodø sentrum. Dette er vårt nyeste og mest urbane, moderne og teknologiske senter. Vi har en interaktiv treningssal (PRAMA) – og en lounge hvor du kan sitte og jobbe. 
   
 4. Rapida Balanse ligger i sentrumsgården i Bodø. Dette senteret er et pusterom i en hektisk hverdag. Hit kan du komme når du trenger påfyll av energi eller har behov for å slappe av og stresse ned. I fine omgivelser finner du det beste av treningsutstyr, flere daglige gruppetimer, velværeavdeling med boblebad og ulike badstuer samt et stort utvalg av hud- og kroppsbehandling.  
   
 5. Rapida Alsgård er vårt nyeste trenings- og aktivitetssenter. Det ligger i Notveien på Alstad i Bodø. Her har vi løpesal, spinningssal, 16 tredemøller og gruppetimer.  
   
 6. Høsten 2020 åpner vi et eget crossfit-senter i tilknytning til Rapida Alsgård.
Rapida styrke3
Hos Rapida finner du det du trenger for å trene deg til en bedre helse. Foto: Lise Fagerbakk, innholdsprodusent Avisa Nordland

Trening som teambygging

Flere av sentrene tilbyr også gruppetimer. Se vår hjemmeside og klikk deg inn på hvert enkelt senter. Her vil du finne timeplanene.

Disse timene melder du deg på digitalt. Enten alene, sammen med venner – eller arbeidskolleger.

Flere av Bodøs bedrifter tar med seg de ansatte på felles trening. Markedssjef Øystein Benjaminsen oppfordrer til at flere i Bodøs næringsliv tenker i samme bane.

– Vi selger gruppetimer til bedrifter og deres ansatte. Er de ansatte friske kommer de på jobb. Slik at det er ren bedriftsøkonomi å støtte ansatte til å trene. Vi har flere som benytter seg av tilbudet, og vi ønsker flere velkommen. Som gruppe kan du trene forskjellige ting; spinning, gruppetrening og sirkeltrening. Vi har gruppetimer som passer alle, sier han. 

Mangfoldet i våre fem sentre gjør at du alltid vil finne noe som passer deg. For når du melder deg inn i Rapida Bodø trener du fritt på hvilket senter du ønsker.


RAPIDA BODØ

 • Rapida startet 1. juli 2013 i Bodø, og er Bodøs lokale treningssenterkjede.
 • Vi består av 5 treningssentre fordelt over hele byen. Vi har ulike medlemskap tilpasset deg og ditt behov – slik at du slipper å betale for mye!
 • Våre personlige trenere er høyt sertifisert. Vi tilrettelegger treningen slik at den passer kunden, uansett nivå.