Skip to content

#GreenUp

Den grønne drakta vår viser at vi og draktpartnerne våre er del av noe større. Gjennom å samarbeide setter vi alle FNs bærekraftsmål i fokus.

I 2019 og 2020 spilte vi med den grønne drakten tre ganger. I hver av kampene valgte draktpartnerne våre ett bærekraftsmål som passer deres drift og bærekraftfokus. De fortalte så historier om hvordan de jobber for å realisere bærekraftsmålet. For eksempel valgte SpareBank1 Nord-Norge bærekraftsmål 8: Anstendig arbeid og økonomisk vekst. I nedtrekksmenyen kan du lese mer om målene partnerne har valgt seg, og få en liten videosnutt med en av våre spillere som prater om hvorfor partneren valgte akkurat det målet.

Draktene representerte klubbens ambisjoner om å inspirere bedrifter og privatpersoner til å ta Action Now. Her kan dere høre fra kaptein, landslagsspiller og midtbanegeneral Patrick Berg om hva dette betyr for ham, og klubben.

PS: Det var i den grønne drakta borte mot Haugesund at Kasper Junker scoret det hundrede målet for FK Bodø/Glimt i sesongen 2020!